Argëtuese

Merr nota të dobëta, babai detyron të birin ta thyejë playstation (VIDEO)

Videoja në të cilën djali shkatërron PlayStation u bë virale në rrjetet shoqërore dhe menjëherë shkaktoi reagime të përbashkëta.

“Babai e detyron djalin e tij për të shkatërruar Play Station për shkak të notave të këqija”, shkruan një komentues i zemëruar.

Në video shihet babai si e detyron të birin ta shkatërrojë pajisjen e tij të preferuar për shkak të notave të dobëta në shkollë.

Madje, ai kap edhe vetë një guri e të cilin e godet pajisjen për t’u siguruar se ajo nuk do t‘i hyjë më në punë të birit për të luajtur lojën e tij të preferuar Fortnite.

Show More

Related Articles

Close