LajmeVendi

MPB padit për keqpërdorim detyre dy kryetar komune

Ministria e Punëve të Brendshme njoftoi se në PThP janë dërguar padi penale për keqpërdorim të pozitës zytrtare për kryetarin e komunës së Pehçevës dhe Makedonskit Brod.

Sipas MPB-së, kreu i komunës së Makedonski Brodit, në marrëveshje të arritur paraprake për prokurim publik mes komunës së Makedonski Brodit dhe një firmë nga Ohrit, ka paguar faturë prej 277.300 denarë firmës edhe pse nuk ka plotësuar detyrimet nga marrëveshja.

I.P (45) nga Dellçeva në vitin 2017, si kryetar i komunës së Pehçevës, pa u zbatuar procedura për prokurim publik, ka arritur marrëveshje për servisimin e ndriçimit rrugor me dy persona fizik nga Pehçeva. Ky veprim ka dëmtuar buxhetin e komunës për 76.000 denarë.

Show More

Related Articles

Close