Argëtuese

Kryeministri bullgar Borisov dhe Stallone masin forcat (VIDEO)

Me rastin e filmimit të  “Rambo 5”, respektivisht “Rambo: Last Blood” , kryeministri bullgar Bojko Borisov u takua me aktorin e Hollivudit, Sylvester Stallone. Në takimin Borisov dhe Stallone  rrëzuan duart.

Takimi u zhvillua në qeverinë bullgare ndërsa Borisov falënderoi Stallonen për fjalët e bukura që aktori i Hollivudit i thotë vazhdimisht për Bullgarinë.

Borisov është një nga njerëzit e parë që pati rastin të shikon pjesë nga filmi i ri, i cili është filmuar edhe në Bullgari.

Show More

Related Articles

Close