Rajoni

Belegu: Pas vendosjes së taksës 100% për produktet serbe, kompanitë vendore kanë pasur përfitime të shumta

Pas vendosjes së taksës 100% për produktet serbe, edhe kompania vendore ABI ka pasur përfitime të shumta, me rritje në grumbullim të qumështit, përpunim të jogurtit, përpunim të djathrave e qumështit të pasterizuar si dhe rritje në numër të punëtorëve!

Kjo është një nga arsyet pse taksa duhet të vazhdojë dhe rrjedhimisht të vazhdojë detyrën e tij Kryeministri Ramush Haradinaj – i vetmi që është i vendosur për taksë deri në njohje.

#ebesoj100% #38

Pas vendosjes së taksës 100% për produktet serbe, edhe kompania vendore ABI ka pasur përfitime të shumta, me rritje në…

Geplaatst door Erolld Belegu op Zondag 8 september 2019

Show More

Related Articles

Close