Vendi

Dehari nuk ndalet, fillon rikonstruimi i rrugës në fshatin Baçisht me gjatësia 4km!

Kreu i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari nuk ndalet, ai përmes një postimi të fundit në rrjetet sociale ka njoftuar se tashmë ka nisur rekonstruimi i rrugës në fshatin Baçisht edhe atë në gjatësi prej 4 kilometër, një rrugë me standarde të larta e cila do të plotësojë kështu të gjitha parametrat dhe kushtet që banorët të cilët frekuentojnë këtë aks rrugorë të kenë mundësi të lëvizin pa problem pasiqë infrastruktura është një nga kushtet më të nevojshme për njerëzimin e në këtë drejtim kryetari Dehari nuk ka nguruar aspak në realizimin dhe finalizimin e tyre.

 

Rikonstruimi i rrugës në Fshatin Baçisht 👷🏻‍♂️Gjatësia 4km ✔️#RealizojmëPremtimet

Geplaatst door Fatmir Dehari – Faqja Zyrtare op Dinsdag 10 september 2019

Show More

Related Articles

Close