ShowBiz

“Çiki Çiki”, hiti më i ri që vjen nga Driton Jakaj

Driton Jakaj është këngëtari i një numri të madh këngësh, një pjesë prej të cilave projekte shumë të pëlqyera nga publiku. Jakaj, ndër vite ka prezantuar këngë folklorike, popullore e zbavitëse, duke e dëshmuar që është këngëtar i të gjitha zhanreve. Ylli i muzikës, po rikthehet sërish dhe këtë herë me një produksion shumë ekskluziv, një këngë ritmike të punuar në studion e Alban Futrunes, me tekst të Armand Trebickes dhe videoklip të realizuar nga produksioni “Tik Tak Video”. Kënga që po e ri-sjell këngëtarin pranë publikut, titullihet “Çiki Çiki” dhe siç kuptojmë videoklipi do të jetë mjaftë ekzotik. Priteni hitin e ri nga Driton Jakaj.

Show More

Related Articles

Close