ShowBiz

Kur artiste si Kristina Marku shprehin mirënjohje…!

Kristina Marku është këngëtarja nga veriu me zërin e mrekullueshëm dhe me shumë vite në skenë. Ajo ka qenë e pranishme në skena festivalesh të muzikës popullore por edhe në koncerte e evente të tjera dhe ka pasur gjithmonë mbështetjen e publikut. E kujdesshme dhe falendëruese ndaj atyre që e duartrokasin dhe vlerësojnë gjithmonë, në çdo paraqitje të sajën, ajo ka zgjedhur që ti falendërojë ata me një postim të rrjetet sociale, duke qenë se është mjaft aktive në publikimet e saj.

“Sinqerisht ,jam shumë mirënjohese për vleresimet dhe mbështetjen tuaj , gjatë gjithë karrierës timë. Miq❤️ FALEMINDERIT “: shkruan Kristina përbri një fotoje të saj në instagram dhe në facebook. Kristina, nëse Hygo thotë se “njeriu më i keq është mosmirënjohësi” atëherë për ty vlen e kundërta “njeriu më i mirë është mirënjohës” dhe ti e tregon këtë me mirënjohjen ndaj publikut tënd!

Show More

Related Articles

Close