Lifestyle

Dëshironi ajër të pastër në shtëpi? Air Filter Macedonia ju sjell në treg produkt të ri të testuar në Rusi nën -55 gradë

Filteri i ajrit pastron ajrin në secilën shtëpi, është shumë ekonomik dhe punon pa energji elektrike.

Për ju që jetoni në qytete dhë keni shtepitë tuaja në vende të populluara ku ajri i ndotur, zhurma e automjeteve, pluhuri nuk ju lejon të merni frymë lirshëm me vendosjen e filterave OKFIL ju i thoni lamtumirë ktyre problemeve.

Me filtrat Okfil ju rifreskoni shtëpinë tuaj me ajër të pastër pa pasur nevojë të hapni dritaret,ajri që hy në shtëpitë tuaja filtrohet në filterat Okfil.

Me filtrat Okfil ju kurseni para,gjatë ajrosjes së shtëpisë tuaj me hapjen e dritareve shtëpia juaj ftohet dhe i duhet kohë për të marrë temperaturën e duhur,kurse me vendosjen e Okfil filtrave ju nuk keni nevoj të hapni dritaret për rifreskim pasi Okfil filteri e bën atë duke mos e ftohur dhomën tuaj.

Ky model i filtrimit perdoret nga gjigandet e mëdhej siç janë Samsung,Canon,Hp dhe shumë kompani tjera të mëdha.

A po shkoni me pushime apo disa ditë vikendi ne villat tuaja ? Mos harroni të mbyllni të gjitha dritaret! Dhe në mënyrë që ajri në apartament të jetë i freskët, thjesht vendosni filtrat Okfil  të dritareve dhe mbajini flapat gjithmonë të hapura, veçanërisht nëse keni bimë ose lule dhome në shtëpinë tuaj në mënyrë që ajri në shtëpi të jetë i freskët edhe kur dritaret jan të mbyllura.

nuk keni ajër të mjafueshëm ?!
♻️ dritaret tuaja avullohen ?!
♻️ keni pluhur në aprtamentet tuaja për shkak të dritareve të hapura ?!
♻️ në shtëpinë tuaj keni fëmijë dhe frigoheni të hapni dritaret ?!
🌳 Atëher ne ju ofrojmë zgjidhje , me filterat tonë ju do ti eleminoni këto probleme të cilat jan ekologjilisht të testuara.

Air Filter North Macedonia ju furnizon me filtera si perfaqsues i autorizuar për shitjen e filterave nga Azia.

Porosisni një set të filtrave dhe ne do tua sjellim menjëherë në shtëpit tuaja.

Linku facebook https://www.facebook.com/pg/Air-Filter-North-Macedonia-104358894330677/posts/?ref=page_internal

Show More

Related Articles

Close